Translate

kolmapäev, 14. oktoober 2015

Kooli juubeliüritused võimlas

Täna toimus kooli võimlas kaks pallimängu sõpruskohtumist. Esimeseks mänguks oli võrkpall, kus kohtusid vilistlased meie kooli võrkpalluritega. Võistkonnas kolm tüdrukut ja kolm poissi. Mõlemas võistkonnas olid meie koolikoondiste endised ja praegused mängijad, mis andis eelduse põnevale duellile. Esimest geimi alustasid õpilased paremini, olles pidevalt turvalises eduseisus ja poolaeg võideti 25:18. Teine geim, aga kujunes põnevaks punkt-punkti mänguks, vilistlased küll juhtima ei saanud, kuid geim venis põnevalt pikaks. Lõpuks tõi õpilasete tugevamad ja kindlamad rünnakud neile võidu ja tablool seisid numbrid 31:29. Õpilastel käis platsil: O Leemets, T Viidalepp, H Veetamm, R Reimand, K Heintalu, C Sillamaa, Artma. Vilistlasi esindasid: K S Kase, E Vaiksaar, S Lugna, I Söödor, D Torilo, P Tamm































Teiseks mänguks oli õpilaste ja õpetajate vastasseis korvpallis. Kevadel peetud mängus kaotasid õpilased õpetajatele suurelt. Seekord tuldi platsile lootusrikkamalt. Õpilaset võistkonnas asusid platsile: J Liivrand, R Maasing, K Raag, R Lõhmus, P Cicetti. Õpetajatel: M Rum, I Anton, L Cicetti ja kaks abilist. Kaks meie põhimängijat J Prassi ja S Hiie ei saanud tervise probleemide tõttu osaleda.
Ka seekord kujunes mängu ühepoolseks. Õpilased ei leidnud kuidagi rohtu õpetajate kaitse vastu ja rünnakust kaitsesse tagasi ei jõutud. 4 x 5 minutilise mängu lõpuks seisis protokollis tulemus 16:56 õpetajate kasuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar